STREET CASTING | FASHION WEEK

Ahoj,

blíží se další díl prestižního Mercedes-Benz Prague Fashion Week. A protože tam i tentokrát budeme, máš šanci být tam u toho s námi - přidej se k nám jako součást NAUT crew. Právě teď hledáme zajímavé tváře, které nám pomohou představit novou kolekci. Prezentace bude navazovat na naší první fashion week show, která proběhla začátkem září loňského roku. Pokračujeme v asijském duchu, tentokrát s podtitulem Večerka.

Naše jarní show nebude klasický catwalk. Zkušenost s chůzi po mole tak vynech, místo toho nám pošli svojí fotku a klidně přidej i odkaz na instagramový profil. Dál napiš své míry a velikost nohy. Hledáme kluky i holky. DMko na Instagramu potěší, ale mohlo by se stát, že někde zapadne, přihlášku proto pošli e-mailem na filip@carrynaut.com - do předmětu napiš Street Casting - takhle budeš mít jistotu, že o tobě víme.

Akce se bude konat v Praze ve dnech 14. a 15. března 2020. Rovnou počítej s tím, že tě budeme potřebovat celý víkend.

Hledáš víc informací? Své otázky přihoď do e-mailu.

Díky a těšíme se na tebe!

PS: Jestli nám chceš pomoct, ale na roli modela/modelky jsi moc velký introvert/ka, a prostě máš jen náladu být nám při ruce, napiš nám taky. Pošli pár vět o sobě a tvých pracovních zkušenostech, nebo škole, kterou právě studuješ. K tomu přihoď s čím si myšlíš, že bys nám mohl/a pomoci. Hodit se nám bude každá ruka i hlava, od komunikaci po produkci.

NAUT x MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK CATWALK

NAUT x MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK CATWALK

For the very first time NAUT had its own catwalk show at Mercedes-Benz Prague Fashion Week, and it was not about bags and backpacks only. We have introduced a full collection including mens and womenswear!

NAUT MODELS TALK

NAUT MODELS TALK

We love our models and who they are. Each one is a very special person and so we have decided to do little interviews with them. Find out who are the people behind NAUT! Here come the first ones.