OPEN DOORS - FASHION WEEK EDITION

Otevíráme dveře NAUT studia ve SmetanaQ. Čekají nás první NAUT Open Doors v roce 2020. A připravili jsme program ostřejší než sriracha. Přijď za námi ve středu 16. září kdykoliv od 16:00 do 21:00. Budeme mít připravené produkty, všechno bude k vyzkoušení, osahání, prohlédnutí i ke koupi. Tohle je naše středeční nabídka:

Sample Sale

Už pár dní po Mercedes-Benz Prague Fashion Week dostanou ti nejrychlejší možnost odnést si věci přímo z catwalku. V prodeji budou dámské i pánské roláky, stejně jako pánské i dámské kimono. Věci jsou vyrobené pouze v jedné velikosti. Věci z přehlídky budou i výrazně levnější oproti běžné ceně, počítejte se slevou 30-50 %. Roláky budou stát 1000 Kč, kimona 7000 Kč. 

Delta Bag

V rámci fashion weeku jsem představili naší novou tašku NAUT Delta Bag. Už teď se dá objednat online i s dopravou zdarma, každopádně nadcházející Open Doors budou první příležitostí jak si tašku prohlédnout zblízka a vyzkoušet si ji přímo na těle. Taška je vyrobená z prémiové italské kůže, má komponenty z nerezové oceli, laserem gravírované logo a na míru tkaný popruh. Těšíme se, co nám na novou brašnu řeknete.

Archive Sale

Doslova jsme se rozhlédli ve skladě, sáhli do archivu a připravili pár produktů. Z deadstocku budou připravené poslední dva kusy tašky Rudiment. Kdo ještě touží po tomto bestselleru, jehož výrobu jsme tento roku ukončili, tady má poslední šanci si ho pořídit. Ve studiu budou připravené i NAUT pláštěnky, původně připravené pro NAUT Večerku, která se měla uskutečnit během letošní jarní edice fashion weeku, která se nikdy nestala. Pláštěnky jsou v limitovaném množství. Cena bude 2000 Kč. Mimo to budu k dispozici i NAUT hůlky nebo NAUT polštářky. 

První Reveal objednávky

Představení série produktů na fashion weeku znamená i spuštění objednávek. Kožené bundy, kalhoty nebo kimona budeme vždy šít na míru. Open Doors jsou rozhodně dobrou příležitostí k tomu si v klidu celou sérii prohlédnout na vlastní oči a přemýšlet, jestli je to něco, co se musí stát součástí tvého šatníku. Přijď se nezávazně podívat i vyzkoušet. Pokud budeš mít o cokoliv z nové série zájem, vezmeme ti všechny potřebné míry a vytvoříme objednávku.

Bonus na konec. Během Open Doors spouštíme prodej našeho hlavního suvenýru NAUT Insence Holder, který provonní byt i dům. Sada vonných tyčinek včetně NAUT podstavce z oceli s laserovaným logem. Povinný doplněk pro všechny členy NAUT crew. Přijď si přičichnout.

Kde: NAUT studio, SmetanaQ, 1. patro, Smetanovo nábř. 334/4, Praha 1, 110 00

Kdy a v kolik: Ve středu 16. září 2020, od 16:00 do 21:00