OPEN DOORS - XMAS FAST TRACK

Je prosinec, NAUT studio je otevřené, svítí oranžové světlo, ve vzduchu visí vánoční nálada. Venku teče krev, doslova teče z kaprů, obrazně z lidí, kteří běhají od obchodního centra k obchodnímu centru. Prosincové NAUT Open Doors se proto nesou v duchu XMAS Fast Track - za 5 minut ti zachráníme Vánoce.

Vždycky si můžeš objednat online a nechat si svůj balíček doručit zdarma až ke dveřím. Ale jestli v prosinci dopravcům nevěříš, ber naše Open Doors jako bonus, který ti dodá jistotu toho, že všechno stihneš včas.

Cobra Belts, ledvinky Rudiment, Minibag by Annet X a všechny batohy máme připravené v krásných obalech. Stačí přijít, vybrat si a za pár minut už si odnášíš to co potřebuješ. A jestli nespěcháš, tak se neboj, uvidíme tě tu rádi. Open Doors taky znamenají Saigon Beer a nejnovější Spotify playlist. Rádi s tebou pokecáme v klidu, řekneme ti detaily k materiálům a přidáme historky z výroby na Vysočině. O sponách Cobra ti vykecáme díru do hlavy, jestli to chceš a máš na to čas.

NAUT Maneki Neko (mávající kočička) se dá zakoupit pouze během Open Doors. Soška má podle legendy přinášet svému majiteli peníze a štěstí. Oboje se hodí.

Kdy se za námi stavit?

5. 12. 2019, 17:00-20:00 - NAUT Harness Bra poprvé k vyzkoušení ve studiu. Přijď se podívat na naší představu toho, jak má vypadat spodní prádlo. Očekáváme zvýšenou účast krásných dívek. Pro kluky nechybí badass opasky, modular bags a batohy.

12. 12. 2019, 17:00-20:00 - Přehlídka na fashion weeku byl náš začátek s oblečením. Tuhle neděli na tento odkaz navážeme a připravíme hned několik NAUT custom věcí. Tenhle dárek koupíš sobě. K tomu uvidíš batohy, ledvinky a opasky.

19. 12. 2019, 17:00-20:00 - Přijď pozdravit Annet X a vyzvednout si svojí novou Minibag. I tuto neděli budeme mít Saigon beer, dobrou náladu a všechny produkty k vyzkoušení a zakoupení přímo na místě.

22. 12. 2019, 17:00-20:00 - Hledáš dárek pro sebe, nebo chceš obdarovat někoho jiného? Poslední šance v poslední neděli před Štědrým dnem budeme připraveni na variantu "ahoj, tohle potřebuju, ale už musím běžet, čau." Všechno bez front, produkty připravené v krásném obalu a přímo v centru Prahy.

Přesná adresa: SmetanaQ, Smetanovo nábřeží 334/4, Praha 1, NAUT studio je v 1. patře. Sleduj oranžové světlo a nezabloudíš.